сряда, 15 ноември 2017 г.

Имате проблем с ерекцията?



                                                                                                                                                                  Успокоението, че „на всеки се случва“ не помага в такива моменти. Неговото самочувствие и мъжественост са си заминали заедно с ерекцията, а с тях и бурният секс и разтърсващият ви оргазъм.
Проблем с ерекцията!?
Така че неговият проблем с ерекцията е и ваш и би било добре, ако проявите тактичност, обяснявайки с изтърканата фраза, че вие го обичате въпреки всичко. Но също така подходите внимателно с няколко решения как да се справите с възникналата засечка.
На какво се дължат проблемите с ерекцията?
  • Стрес и умора – естествените и чести последиците от ежедневието са едни от най-честите виновници мъжете да не са винаги с високо вдигната глава в леглото.
  • Психологични проблеми като притеснение дали ще се представят на ниво, ако са с нова партньорка, понякога водят до проблеми с ерекцията.
  • Възрастта и ниските нива на тестостерон няма как да не се отразят негативно на ерекцията.
  • Заболявания като диабет, болест на Паркинсон, бъбречна недостатъчност и други смущения в отделителната система могат да стоят в основата на еректилната дисфункция.
  • Прекаляването с алкохола и цигарите, употребата на наркотици, някои медикаменти и фитнес добавки също обясняват липсата на ерекция.
  • Проблеми с артериалното налягане.
И преди той с ужас да си помисли, че е импотентен, и да умира от срам, че се е изложил, а вие да дъвчете една й съща депресираща мисъл, че проблемът навярно е във вас, че не сте достатъчно секси, че го отблъсквате и всякакви подобни врели некипели, помислете за логичните причини за проблемите с ерекцията, за които вече споменахме. А и отчаяното ви изражение в резултата от черните ви мисли дава грешни сигнали на мъжа до вас, който се чувства достатъчно неловко от ситуацията, а вашата реакция още повече го кара да потъва в земята и да се чувства непълноценен. Така че се вземете в ръце, поговорете с партньора си и окажете подкрепата си, която в този момент е животоспасяваща за него.
http://makagra.com/bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар