четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Убийци на ерекцията




1. Депресия

Мозъкът е пренебрегвана ерогенна зона. Сексуалната възбуда започва във вашата глава и продължава „надолу“. Депресията може да убие сексуалното ви желание и да доведе до еректилна дисфункция. Нерационално, много лекарства използвани за лечение на депресия могат да повлияят на сексуалното желание и да направят по-трудна ерекцията, освен това те причиняват забавяне на оргазма ви.
2. Алкохол
Може би обмисляте няколко питиета за настроение? Препиването може да възпрепятства половия акт. Добрата новина е, че умерената употреба на алкохол – едно или две питиета на ден, може да има ползи за здравето. Например да намали рисковете от заболяване на сърцето. Рисковете са подобни на тези от еректилна дифункция.

3. Лекарства
Съдържанието на аптечката би могло да повлияе и на вашето изпълнение в спалнята. Дълъг списък от лекарства може да причини еректилна дифункция, включително някои лекарства за кръвно налягане, болкоуспокояващи, антидепресанти. Преди да се консултирайте с лекар, не спирайте някои лекарства на своя отговорност. Наркотиците също могат да доведат до еректилна дисфункция.

4. Стрес
Не е лесно да сте в подходящо настроение за секс, когато сте претоварени от отговорности на работното място и у дома. Стресът може да се отрази на много различни части от вашето тяло, включително и на пениса. Справете се със стреса, като направите малки лайфстайл промени – релаксация, упражнения, добър сън. Ако това не помогне, потърсете професионална помощ.

5. Гняв
Гневът може да кръвоснабди добре лицето ви, но не и мястото, от което ще се нуждаете, за да правите секс. Не е лесно да изпитвате романтика и да имате желание за секс, когато сте нервни, независимо дали гневът ви е насочен към вашия партньор или не. Неочакваният гняв и неподходящо изразените чувства, могат да доведат до сексуални проблеми. желе за ерекция

6. Безпокойство

Да се тревожите за това, че няма да се справите добре в леглото, определено може да доведе до точно този резултат. Безпокойството за други аспекти от вашия живот, може също да се отрази на уменията ви в спалнята. Всички притеснения могат да ви накарат да се страхувате от интимност, което може да ви завърти в порочен кръг и да ви накара да избягвате сексуални контакти.



7. Наддаване на тегло
Натрупването на излишно тегло може да се отрази на сексуалния ви живот и то не само заради понижаването на самочувствието ви. По-дебелите мъже имат по-ниски нива на тестостерон, който е важен за сексуалното желание и ерекцията. Наднорменото тегло също така е свързано с високо кръвно налягане и втвърдяване на артериите, което може да намали снабдяването с кръв към пениса.

8. Самочувствие

Когато вие не харесвате това, което виждате в огледалото, е доста лесно да предадете своята представа и на вашата партньорка. Негативната самооценка може да ви притесни не само за това как изглеждате, а и как се справяте в леглото. Това безпокойство вероятно ще ви направи притеснителни и неспокойни, което може само да навреди на сексуалния контакт.

9. Намалено либидо
Намаленото либидо не е синоним за еректилна дисфункция, но двете имат доста сходни фактори, които пречат на ерекцията и също могат да намалят интереса ви към секс. Както вече стана ясно, ниското самочувствие, стресът, безпокойството, лекарствата – всички тези фактори могат да намалят сексуалното ви желание. Когато тези притеснения се свържат с правенето на любов, вашето влечение към секса може да стане безизходно.


10. Здраве
Много различни здравословни състояния могат да се отразят на вашите нерви, мускули, кръвен поток, а всички тези фактори са важни за постигането на ерекция. Диабетът, високото кръвно налягане, втвърдяване на артериите, наранявания на гръбначния стълб, множествена склероза – могат да доведат до еректилна дисфункция.


http://makagra.com/bg/
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар