четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Ето 4 начина, с които можете да лекувате преждевременната еякуляция




Няма магически начин за незабавно справяне с проблема "преждевременна еякулация", защото причините за него не са напълно изяснени. Не е нужно този проблем да се отрази на здравословния ви сексуален живот, тъй като има редица възможности за лечение, които можете да обсъдите с вашия лекар или сексолог.

1. Притискането

Една от стратегиите за забавяне на кулминацията включва притискането на ствола на пениса точно преди еякулация. То създава малък дискомфорт и задържа еякулацията.
Не всички лекари са съгласни - някои от тях  не препоръчват притискането, тъй като може да бъде доста трудно да се изпълни правилно по време на секс.


2. Отвличането на вниманието
Някои хора смятат отвличането на вниманието за полезно при забавянето на еякулацията. Идеята е да мислите за нещо, което не е свързано с партньорката ви и не е сексуално. Някои мъже си представят, че са на футболен мач или решават математически задачи наум.

3. Обезболяващ крем
Някои кремове, съдържащи лидокаин или подобна обезболяваща съставка, ще намалят чувствителността, въпреки че не са съвсем функционални. Или можете да опитате лубрикант, който има съставки, предназначени за удължаване на сексуалното преживяване. Ако използвате подобен крем или лубрикант, трябва да носите презерватив, защото в противен случай, действието му ще се прехвърли и върху партньорката ви. Препоръчително е и да избършете крема преди началото на половия акт.



4. Хапчета

Някои орални лекарства, предназначени за лечение на други състояния, също са ефективни при лечение на преждевременна еякулация. Например някои видове антидепресанти, могат да забавят еякулацията, но употребата им не е препоръчителна, ако не сте се консултирали преди това със своя лекар. желе за ерекция

Един от страничните ефекти е забавена еякулация. Тези лекарства биха работили добре за хора, които така или иначе си ги вземат редовно, но имайте предвид, че те няма да подействат, ако ги вземете непосредствено преди половия акт. Има и друг непредвиден страничен ефект – намаляване на либидото, така че е важно да претеглите плюсовете и минусите, ако прибегнете до взимането на подобни лекарства. Обсъдете всичко с вашия лекар. 


http://makagra.com/bg/
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар