четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Ползите на витамин Е за ерекцията




Когато мъжете страдат от някакъв вид сексуална дисфункция, включително проблеми с подвижността на сперматозоидите, нисък брой сперматозоиди или намалено либидо, това може да бъде смущаващо и разочароващо за тях. Консултирайте се с вашия лекар, ако някои от тези проблеми се случат. Може също така да промените хранителният си режим, за да опитате да поправите някои от проблемите свързани със сексуалната дисфункция, включително добавяне на повече витамин Е към вашата диета.

Подобряване подвижността на сперматозоидите

Взимайте като добавка витамин Е или променете диетата като включите храни, богати на витамин Е – слънчогледови семки, ядки, ряпа, домати, това може да помогне за подобряване качеството на спермата ви.
В изледване на мъже, които са приемали пи 400мг витамин Е заедно с 225 мкг селен показва подобрение в подвижността на сперматозоидите. Колкото по-подвижни са сперматозоидите, толкова по-добра е репродуктивната способност на мъжа, защото спермата трябва да си проправи път и да измине разстояние, за да оплоди яйцеклетката, а подвижността им помага за това.
желе за ерекция
Ниския брой сперматозоиди могат да намалят способността за зачеване. За нисък брой се счита количество по-малко от 20 милиона сперматозоиди на милилитър сперма. Това може да се случи по няколко причини – инфекции, остаряване, тумори и други усложнения, хромозомни дефекти. Вашият лекар може да препоръча операция или хормонално лечение, но приемането на витамин Е може да повлияе добре. Витамин Е, като антиоксидант, предпазва тялото от увреждане на свободните радикали. Изледване показва, че малкия брой на сперматозоиди се свързва с вредата от свободните радилкали, витамин Е, може да намери приложение в опазването на спермата от това увреждане.




Увеличаване на либидото

Включването на витамин Е в диетата, може да помогне за увеличаване на либидото. Храните богати на витамин Е, повишават нивата на тестостерон в тялото. Без достатъчно тестостерон, вашата сексуална издръжливост и сексуален интерест могат да намалеят. Когато сексът не върви добре, лекарите препоръчват хормонална терапия. Препоръчва се да се вземат по 400 IU на ден за предотвратяване или лечение на сексуална дисфункция, както и намалено сексуално влечение, които могат да са резултат на хормонален дисбаланс.


http://makagra.com/bg/
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар